2014. december 12., péntek

Egy kis kérés

Sziasztok!
Rettentően sajnálom a több, mint egy hónap kihagyást, és ahogy a címből is olvasható, sajnos most sem új fejezettel jöttem, egy kis segítséget szeretnék Tőletek kérni.
A 8. fejezet már készen van a fordítással, sőt, a 13. is, azonban az itt következővel némi probléma akadt, amit hiába próbáltam nem is egy ember segítségével elhárítani, nem sikerült. Egy csúnya mondat nagyon kifogott rajtam, úgyhogy ha akad közületek olyan, aki jól tud németül, és venné a fáradtságot, lenne kedve, hogy kisegítsen, hogy Ti is minél hamarabb olvasshassátok, az kérem írjon nekem egy e-mailt az információs dobozban található címre, de ha kell, azért ide is leírom: h.leia009@gmail.com.
Viszont előre kijelentem, hogy mivel nekem alig van időm fordítani, Tamarának átolvasni a soron következő fejezeteket, ismét több időt kellene várnotok a 9. fejezetre, mert annak a kijavátása még folyamatban van, és előreláthatóan nem tudni, mikor lesz publikálható állapotban, de remélem megértitek és nem haragudtok! Renélem még itt vagytok, számíthattok még meglepetésekre!

További szép estét Nektek! 

2 megjegyzés:

  1. Szia én szeretném megprobálni lefordítani!!! :) e-mail:komlosi.csilla@gmail.com

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Ment az e-mail! :)

    VálaszTörlés